Nézőakadémia, Platform Az Olaszliszkai című előadáshoz, Újranéző

Ezen a héten a Behívó csapata három programot is kínál felnőtt nézőinknek. Február 13-án, szombaton 11 órakor Az Olaszliszkaihoz tartunk Nézőakadémiát a Haris köz 5-ben található próbatermünkben. A workshopon Török Tamarával, az előadás dramaturgjával beszélgetünk Borbély Szilárd szövegéről, az előadás szövegváltozatairól, valamint a történet három szálának egybefűzéséről. A programon való részvétel semmilyen előzetes ismeretet vagy színházi gyakorlatot nem igényel, bár leginkább azok a nézőink fognak tudni részt venni a szövegről való közös gondolkodásban, akik már látták az előadást. A Nézőakadémia jegyára 900 Ft; a jegyet megvásárolhatják online vagy a pénztárban. Kérjük továbbá, hogy jelentkezésüket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen erősítsék meg péntek éjfélig.

A Katona történetében a kezdetektől kiemelten fontos szerep jut Csehov műveinek. A legújabb bemutatóhoz, a Sirályhoz kapcsolódva szeretnénk képet adni színházunk korábbi előadásairól is. Az Újranéző keretében havi rendszerességgel levetítünk egy-egy előadást, ezt követően pedig az alkotókkal beszélgetünk. Ez alkalommal az 1995-ben bemutatott Cseresznyéskert című előadás kerül sorra.
Időpont: 2016. február 14., vasárnap 14:30 óraA résztvevőket 14:15-re várjuk a színház előcsarnokába. A vetítést követő beszélgetésen Zsámbéki Gábor lesz a vendégünk. A program várhatóan 18:30 órakor ér majd véget. A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen várjuk 2016. február 13., szombat éjfélig.


A Platform programsorozatunkhoz kapcsolódóan vasárnap este, közvetlenül az Az Olaszliszkai című előadásunk után 21 órakor tartunk beszélgetést Havas Gábor szociológussal a Sufniban. A beszélgetésen az alábbi kérdésekre keressük a választ: Létezik-e tisztes szegénység? Mik azok a sztereotípiák, amiket a “tisztes szegénységhez” társítunk? Miért fér bele egy ötgyermekes roma családnál a dohány és a kóla, miért nem húsra vagy könyvre költenek inkább? Miért a tévé, és miért nem a hűtőszekrény a legfontosabb? A beszélgetés nyitott, ha van kérdése, amit szívesen feltenne a témában, a Platformon bátran megteheti. Ez a programunk regisztrációt nem igényel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk vasárnap este 21 órakor a Sufniban.

Ha valamelyik programunkkal kapcsolatban kérdése lenne, írjon nekünk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.
Reméljük, találkozunk a hétvégén!

A Behívó csapata

Várunk téged is.

Lépj velünk kapcsolatba!

 
Levelezőlista

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben