Katona Klubos vallomások - Engel Ágnes

Megkértük a hozzánk járókat, hogy szedjék össze pár gondolatban, hogy mit jelent nekik a Katona Klub. A csütörtöki Szilánkok csoport egyik tagja válaszolt:

"Szokták mondani, hogy több évre az iskola válik a második otthonunkká. Nos, úgy érzem, hogy nekem a Szilánkok lett a harmadik. És ez jó!
4 hónap. Ennyi ideje vagyunk körülbelül 20an összezárva minden héten. Elképesztő! Nemcsak új embereket ismerek meg, de magammal is egyre inkább tisztában vagyok. És hogy ezt hogyan érjük el? Nyitottsággal, bizalommal, hol beszéddel, hol hallgatással. Biztonságot ad a Klub. Amolyan meg nem fogalmazott titoktartási szerződés él közöttünk. Ez nagy szó. Ilyen kevés idő alatt, ilyen sok ember nem mindig tud jól együttműködni. Nekünk sikerül. Annak ellenére, hogy van közöttünk harsányabb és szelídebb egyén is. Mindenki kíváncsi mindenkire! Meghallgatjuk egymás ötleteit, vágyait, megosztjuk egymással azokat a hatásokat, melyek bennünket érnek a mindennapokban. Ami a legfontosabb, és amire talán az egész foglalkozás épül: amit létrehozunk egyénileg vagy csapattal, az sosem lehet rossz! És ez a mondat ad nekünk bátorságot, hogy kiéljük kreativitásunkat, és olyat alkossunk, amire nem is gondoltunk, hogy képesek lehetünk.
Hatalmas izgatottsággal várom, hogy kiderüljön hova tartunk, és mi fog megszületni ebből a varázslatból."

Engel Ágnes - Fotó: Brozsek Niki

 

Várunk téged is.

Lépj velünk kapcsolatba!

 
Levelezőlista

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben